Remote Administrator Tools a.k.a. RAT

RAT ni mungkin ade yang baru tau,
dan ade jugak yang da lama tau pasal tool ni (org lama/otai)..
So, kat sini aku listkan beberapa tool favourite aku.. πŸ˜€

1. Cybergate
p/s: klik kat gambo tu klu nk beso kn..

Dihasilkan oleh Cyber-Sec, ini merupakan tool yang aku suka guna..
Ramai hackers guna tools ni..
Tapi pengeluarannya dah terhad..

Sampai version 1.03.0-Public Version je kot..
Lepas ni klu nak version yang latest, kene beli.. πŸ™

Tapi anda masih boleh lagi dapatkan tool ni untuk version yang lama..

2. Spy-Net
p/s: klik kat gambo tu klu nk beso kn..

Ni pun antara tool RAT yang hebat jugak..
Dengan fungsi nya yang best, iaitu USB Spreader, anda boleh sebarkan ‘tikus’ tanpa susah2.. πŸ˜€
USB Spreader ni bermaksud, bila ada 1 PC yang da terkene ‘tikus’ anda tu dicucuk pendrive, pendrive tu la yang akan sebarkan ‘tikus’ anda tu secara automatik..
x payah susah2 nk tunggu orang donlod ‘tikus’ anda.. πŸ™‚
Best kn?

Tapi tool ni da di berhentikn production nye atas sebab yang x di ketahui..
Last version yang di keluar kn, version 2.7..
Anda boleh dapatkan nye kat sini; Spy-Net

Ade lagi sebenar nye tool RAT ni..
Antaranya:
Cerberus
– Dark-Comet
– Apocalypse
Turkojan
Deeper

Link aku x mo bg sebab nnt korang cakap aku da letak ‘tikus’ dlm tu.. πŸ˜€
Jadi, pandai2 la google sendiri untuk maklumat lanjut & link utk donlod eh.. πŸ™‚

p/s : ni dikategorikan sebagai hacking tool. So sudi2 kan la mati kan AV korg tu eh kalau nk gune..

Any Comments?